Mobirise Site Generator

Dyk och sport Gotlands dykpaket hos 
Grannens vandrarhem i Lärbro.

Här nere kan du boka våra dykpaket.
Välkommen!

Vi erbjuder här tre dykpaket. Har du egna önskemål är det bara att höra av dig.

Dyk & Sport Gotland

Dykpaket ”Guten”

Består av 2 övernattningar med frukost lunch och middag samt 4 dykutfärder inklusive luft.


Äventyret börjar på fredagen med incheckning på Grannens vandrarhem. Middagen serveras mellan
17 och 19. Därefter går vi igenom morgondagens dykningar och ser över utrustningen. Här finns också möjlighet för att hyra utrustning om ni vill det. Efter frukosten hämtar vi er för dagens dykningar. Var det blir beror på väder och vind. Färdig lunch tas med och äts mellan dyken i den vackra naturen.

På kvällen blir det middag på boendet och genomgång av nästa dags dyk. På söndagen efter frukosten bär det av igen för ytterligare två dyk med lunch mellan dyken. Dyken är natur dyk som sker från land.

Dykpaket ”Rauken”

Består av 3 övernattningar med frukost lunch och middag samt 6 dykutfärder inklusive luft.   


Äventyret börjar på Torsdagen med incheckning på Grannens vandrarhem. Middagen serveras mellan
17 och 19. Därefter går vi igenom morgondagens dykningar och ser över utrustningen. Här finns också möjlighet för att hyra utrustning om ni vill det Efter frukosten hämtar vi er för dagens dykningar. Var det blir beror på väder och vind. Färdig lunch tas med och äts mellan dyken i den vackra naturen.

På kvällen blir det middag på boendet och genomgång av nästa dags dyk. På Lördagen efter frukosten bär det av igen för ytterligare två dyk med lunch mellan dyken varefter vi återvänder till Grannens vandrarhem för middag och luftfyllning m.m inför söndagens avslutande två dyk. Dyken är natur dyk som sker från land. Möjlighet finns att köpa till undervattens guide. Vrakdyk från båt. Båtdyk.

Utbildningspaket Open Water

Består av 4 övernattningar och Padi Open Water kurs samt ett extra nöjes dyk.


Incheckning Söndag kväll på Grannens vandrarhem. Kursen börjar måndag morgon efter frukosten med genomgång av dykutrustningen. Under kursen får man låna utrustning, förutom den personliga utrustningen: mask, snorkel, fenor, handskar och boots. På måndagen finns möjlighet att köpa detta från vårt stora utbud av kvalitets utrustning.
Kursdeltagare får vid kursstart 10% rabatt på detta.

Under måndagen görs de första övningarna i skyddat vatten, samt genomgång av teori modul 1–3. Tisdagen ägnas åt de avslutande övningarna i skyddat vatten på förmidagen, följt av teori modul 
4–5. På Onsdag görs open water dyk 1 och 2 samt på kvällen teoriprovet. Torsdagen de avslutande open waterdyken 4 och 5. Fredag efter frukost åker vi gemensamt ut och gör ett rent nöjesdyk med möjlighet att få öva lite extra. Boendet i detta paket går att uppgradera med sängkläder, frukost, lunch, middag.

Bokning till de olika paketen kommer inom kort!

Öppettider: ons – fre 12.00 – 18.00 / sön 09.00 – 14.00